Rotlle d'arròs fred
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya
Estació: estiu
Ingredients
- Arròs bullit fred a gust i maionesa
- Farcit : 1 llauna de Tonyina escorreguda, ou dur picat i olives negres
4 racions
Elaboració
Es barreja l'arròs fred amb la maionesa, fins que quedi ben amalgamat, condimentar amb sal i pebre a gust. S'estén un paper film i sobre aquest una capa d'arròs donant-li forma rectangular com si fos un pionono. Col locar en un extrem del "pionono d'arròs" la tonyina, ou picat i olives negres sense os, enrotllar amb l'ajut del paper film, formar un con ben embolicat i ajustat com si fos un caramel.Deixar a la nevera un parell d'hores. Després es treu del paper film i es talla en rodanxes, es decora amb maionesa, morrones, olives, es pot servir acompanyat d'amanida verda.
Notes
Amb aquesta recepta, jo preparo Sushi
Etiquetes:
Entrants
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2563 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c