Rotlle d'arròs fred

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:

Ingredients

  • Arròs bullit fred a gust i maionesa
  • Farcit : 1 llauna de Tonyina escorreguda, ou dur picat i olives negres

4 racions

Elaboració

Es barreja l'arròs fred amb la maionesa, fins que quedi ben amalgamat, condimentar amb sal i pebre a gust. S'estén un paper film i sobre aquest una capa d'arròs donant-li forma rectangular com si fos un pionono. Col locar en un extrem del "pionono d'arròs" la tonyina, ou picat i olives negres sense os, enrotllar amb l'ajut del paper film, formar un con ben embolicat i ajustat com si fos un caramel.Deixar a la nevera un parell d'hores. Després es treu del paper film i es talla en rodanxes, es decora amb maionesa, morrones, olives, es pot servir acompanyat d'amanida verda.

Notes

Amb aquesta recepta, jo preparo Sushi


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1449 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!