Amanida de cogombre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 cogombre
  • Sal
  • Vinagre de jerez
  • Oli d'oliva verge extra.

1 racions

Elaboració

Bé com us deia no hi ha plat més ràpid de fer, es compra un cogombre de procedència catalana, es renta i s'asseca amb un drap, es talla en rodanxes, una mica de sal, de salines mallorquines, unes gotes de vinagre i un bon raig d'oli d'oliva verge extra, així mateix de la Pell de Toro i tindran un mos exquisit, sa, sense riscos i nutritiu.

10min

Notes

Avui no vull presentar més que aquest senzill plat fet amb un producte de primera qualitat tant hortícola com sanitàriament parlant, que es produeix a Catalunya i que els alemanys a causa de la ineptitud de les seves autoritats en especial la consellera de sanitat de Hamburg no poden delectar-se amb la seva ingesta.
S'han assabentat tots vostès que encara estan donant pals de cec, ara que si són els brots de soja, després vindrà un altre producte hortícola i així fastiguejar a tots els agricultors tant catalans com d'altres països. No hi ha com tenir polítics ineptes perquè tot el món camini cap per avall.


Recepta de cuina de Amanida de cogombre
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

374 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: