Caramel líquid sense sucre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 cullerades d'aigua i
  • 50 gr. de l'edulcorant stevia

4 racions

Elaboració

Escalfa 1 cullerades d'aigua a foc lent, afegir 50 gr. de l'edulcorant stevia.
Remena amb una cullera de fusta fins que es dissolgui i comenci a enfosquir.
Retira del foc i servir.

Notes

Si necessites aprimar, t'agraden les postres i vols donar-li un toc diferent i dolç, el caramel líquid sense sucre pot ser una alternativa deliciosa, saludable i sense calories. Però perquè puguis gaudir de totes aquestes qualitats, és important que coneguis amb què edulcorants es pot preparar aquest caramel.
El caramel líquid és una salsa que pot acompanyar diferents preparacions com per exemple flams, púdings, pastissos, etc. Però si vols aprimar, pots reduir les calories d'aquesta salsa reemplaçant el sucre per certs edulcorants.
Dins dels edulcorants que pots utilitzar per substituir el sucre es troben: la stevia, aquest edulcorant natural té en comú la seva presentació en pols.
Perquè puguis comprendre una mica millor et brindo la recepta de caramel líquid sense sucre.
A més del caramel líquid, amb aquests edulcorants pots elaborar melmelades casolanes o qualsevol altre postres que et vingui de gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2119 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: