Amanida de pasta amb poma i nous
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g. de pasta que més t'agradi,
- 300 g. de pomes tallades a quadrets,
- 150 g. de dàtils sense os i tallats a quadradets,
- 150 g. de nous picades,
- 2 alls picats en trossets molt petits,
- 1 pebrot vermell picat en quadres,
- Suc de llimona,
- Sal i oli.
4 racions
Elaboració
.
Coure la pasta en aigua i sal durant 10 minuts o fins que estigui al dente, refredar a l'aixeta, escórrer i reservar
Preparar la salsa barrejant les pomes, els datils, les nous, els alls, el pebrot y el suc de llimona, afegir al conjunt la sal i l'oli. Barrejar bé i amanir la pasta reservada amb la salsa preparada, deixar refredar, servir freda o lleugerament tèbia També es pot amanir amb maionesa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1124 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.