Amanida de pasta amb poma i nous

Ingredients

  • 300 g. de pasta que més t'agradi,
  • 300 g. de pomes tallades a quadrets,
  • 150 g. de dàtils sense os i tallats a quadradets,
  • 150 g. de nous picades,
  • 2 alls picats en trossets molt petits,
  • 1 pebrot vermell picat en quadres,
  • Suc de llimona,
  • Sal i oli.

4 racions

Elaboració

.
Coure la pasta en aigua i sal durant 10 minuts o fins que estigui al dente, refredar a l'aixeta, escórrer i reservar
Preparar la salsa barrejant les pomes, els datils, les nous, els alls, el pebrot y el suc de llimona, afegir al conjunt la sal i l'oli. Barrejar bé i amanir la pasta reservada amb la salsa preparada, deixar refredar, servir freda o lleugerament tèbia També es pot amanir amb maionesa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1845 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: