Fritada de pasta (2)

Ingredients

  • Pasta cuita del dia anterior
  • Ous
  • Falca de formatge parmesà per ratllar
  • Sal i pebre
  • 1 ceba

Elaboració

Picar la ceba i sofregir lentament amb una mica d'oli,
Quan estigui al punt desitjat, afegir la pasta als ous prèviament batuts amb el formatge parmesà ratllat, salpebra al gust, Remenar el conjunt i quallar a la paella com si féssim una truita, donar-li la volta i servir

Notes

Recepta molt fàcil per aprofitar una resta de pasta


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1020 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: