Amanida de pasta amb bròquil i tomàquets

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 peça de Bròquil,
  • 500 grams de pasta en espiral (especial per amanides),
  • 100 grams de tomàquets cherry,
  • 80 grams de olives negres sense pinyol,
  • 80 grams de formatge parmesà,
  • Oli,
  • Vinagre de sidra al gust
  • Sal i farigola.

4 racions

Elaboració

Talla el bròquil en trossos més aviat petits
Primer cou el bròquil amb abundant aigua i sal
Quan estigui al punt reserva
Cou la pasta en la mateixa aigua.
Un cop cuita afegeix els tomàquets cherry. Després, inclou els ingredients que tinguis més a mà.
Et proposem olives negres sense pinyol, però també pots incloure anxoves o tonyina.
El que més t'agradi.
Deixa refredar a la nevera i quan vagis a servir fes l'amaniment. amb oli, vinagre de sidra i sal. Per donar-li una aroma diferent afegeix al condiment una mica de farigola i ja tens una amanida fresca, per portar on tu vulguis i perfecta per gaudir en família.
Afegeix formatge parmesà o formatge ratllat per donar-li més sabor i un major contrast de color.
Decora també amb unes fulles de julivert.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1560 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: