Boles de patata amb ametlles

Ingredients

  • 1 kg de patates farinoses,
  • Sal
  • Pebre
  • Una mica de farina
  • 2 rovells d'ou
  • 1 ou
  • 100 grams de pa ratllat
  • 100 grams d'ametlles, Tallades a làmines
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Talla les patates a trossos i cou en aigua amb sal durant uns 20 minuts.
Posa les patates en un colador i deixa que s'escorrin bé
Passa les patates per un passapure, afegeix els rovells i barreja bé
Assaona amb sal i pebra al gust
Amb la massa forma petites pilotas i passa-les per farina
batre l'ou
Barrejar el pa ratllat amb les làmines d'ametlla
Es passen les boles de patata per l'ou amb les làmines d'ametlla i es couen en petites porcions en oli d'oliva ben calent durant uns 4 minuts


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1408 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Peret txintxola diu:
gracies per la recepta! que es un "pasavit"? no he trobar res a Google
Quim Lleonart diu:
M'imagino, que l'amic Joan, es refereix a un " passapurés ", oi Joan?. Una salutació. Quim Lleonart.
Joan Corminas diu:
Hola amic Quim
Si, Si !!!!!! es tracta de un passapures, es una de les meves relliscadas idiomaticas.
Una forta abracada Joan.c
Peret txintxola diu:
gracies! :)

Afegir comentari
 

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: