Pasta Portuguesa de sardina

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 llaunes de filets de sardines en oli, (poden ser amb gust de llimona)
  • 1 cullerada de pasta de tomàquet
  • Salsa piri-piri al gust
  • Oli d'oliva
  • El suc d'una llimona petita
  • Sal i pebre
  • Si es vol un all
  • Espècies de la teva elecció al gust

4 racions

Elaboració

Combina tots els ingredients en un recipient petit i tritura fins a obtenir una pasta ben fina
Fer atenció amb la sal
Afegeix salsa piri-piri al gust juntament amb les altres espècies.
Es pot afegir all, però no cal, si no agrada.
Servir amb pa de baguette torrat

Notes

Aquesta pasta de sardines la baig degusta a casa d'una família portuguesa com a aperitiu acompanyat d'una cervesa ben freda


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

870 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: