Llesques de pa amb formatge a l'estil del Canto de Thurgau

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Paper de forn per la placa
  • 8 llesques de pa
  • Aproximadament 1 dl de suc de poma.

Revestiment dels pans:

  • 2 pomes petites, pelades si cal, treu el cor, i talla en cèrcols fins
  • 8 llesques de formatge Tilsiter, aproximadament 400 g es talla a la mida del pa
  • 4 llesques de cansalada fumada tallada en dos
  • 1 manat de cebes, finament picades
  • Pebre recent molgut

4 racions

Elaboració

Col loca les llesques de pa a la placa folrada amb paper d'enfornar. Ruixa amb el suc de poma.
Per sobre del pa afegeix les pomes, el formatge, la cansalada i la ceba.
Col•loca al centre del forn prees calfat a 220 graus durant 10-15 minuts.
El pa es pot regar amb unes gotes de brandi de poma)
Es poden usar peres en lloc de pomes.
Serveixi amb una amanida mixta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1066 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!