Muffins pizza

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 motlle per fer els muffins amb 12 cavitats
  • 12 motlles de paper per coure els muffins

Massa de llevat :

  • 300 g de farina
  • ¾ culleradeta de sal
  • 21 g de llevat esmicolat
  • 1,5 a 2 dl de llet
  • 1 cullerada d’oli de cacauet o gira-sol
  • 1 llauna petita de tomàquets pelats, escorreguts (aproximadament 160 g)
  • 2 talls de pernil, tallat a daus
  • 3 cullerades d’herbes picades, (Orenga, farigola, sàlvia)
  • 150 g de mozzarella, tallat a daus petits
  • Un pols de pebre

4 racions

Elaboració

Col•loca en les cavitats de la forma de muffins, els motlles de paper.

Massa :

Barreja la farina i la sal, i dona la forma de volcà.
Dissol el llevat en una mica de llet, aboca la resta de la llet i l'oli en el volcà.
Amassa fins a obtenir una massa suau.
Cobreixi i deixa créixer a temperatura ambient, dues vegades.
Afegeix els ingredients restants a la massa.
Treballa la massa perquè quedin tots els ingredients repartits
Divideix la massa en 12 boles i distribueix en els motlles de paper.
Preescalfa el forn a 220 graus, mentre que la massa pot elevar-se de nou.
Cou al centre del forn a 220 graus, durant 15 o 20 minuts.
Deixa que es refredi lleugerament o per complet.

25min

Notes

Preparació : uns 25 minuts
Deixar créixer al voltant de 2 hores
Enforna : prop de 20 minuts
Per 12 peces


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

920 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: