Canelons de Carxofes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 8 carxofes tendres.
  • 300 grams de formatge parmesà ratllat.
  • 200 grams de pa ratllat.
  • 4 ous.
  • 1 fulla de menta.
  • Llimona, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Peleu les carxofes deixant només la part més tendra, passar per aigua amb llimona, escórrer i coure.
Quan estiguin toves, escórrer i triturar a la batedora.
Batre els ous amb una forquilla, afegir les carxofes, el formatge parmesà, el pa ratllat i la menta picada molt fina, i salpebrar al gust.
En una paella, fregir lleugerament aquesta massa, fins que espesseixi una mica.
Farcir els canelons i cobrir amb salsa mixta de beixamel amb tomàquet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1751 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: