Canelons de Llonganissa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 300 grams de carn de vedella.
  • 200 grams de llonganissa.
  • 6 alls petits picats.
  • 1 ceba picada molt fina.
  • 1 tronc d'api blanc, picat molt fi.
  • 1 pastanaga picada molt fina.
  • 1/2 got de vi blanc sec.
  • 8 cullerades d'oli d'oliva.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba, en oli, durant 3 minuts, afegeix el vi i deixa reduir 6 minuts.
Després posa els alls, l'api i la pastanaga i cou durant 15 minuts.
Afegeix la llonganissa, en rodanxes i sense la pell i a continuació la carn de vedella.
Quan la carn estigui cuita, salpebra al gust i passa-per la trituradora.
Omple els canelons i cobreix amb salsa beixamel.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

897 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: