Canelons de Julivert i Mozzarella

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 750 grams de mozzarella tallada a daus molt petits
  • 1 remet abundant de julivert
  • 30 grams de mantega
  • 3 ous
  • 1/2 decilitre de llet
  • Molla de pa
  • Nou moscada
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola amb la mantega remena els ous, afegeix el julivert picat, i la molla de pa mullada amb la llet i escorreguda.
Assaona amb nou moscada, sal i pebre.
Retira del foc i deixa refredar.
Afegeix la mozzarella i barreja bé tots els ingredients.
Farceix els canelons i cobreix amb mousse d'escalivada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1130 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: