Canelons de Julivert i Mozzarella
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 750 grams de mozzarella tallada a daus molt petits
- 1 remet abundant de julivert
- 30 grams de mantega
- 3 ous
- 1/2 decilitre de llet
- Molla de pa
- Nou moscada
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
En una cassola amb la mantega remena els ous, afegeix el julivert picat, i la molla de pa mullada amb la llet i escorreguda.
Assaona amb nou moscada, sal i pebre.
Retira del foc i deixa refredar.
Afegeix la mozzarella i barreja bé tots els ingredients.
Farceix els canelons i cobreix amb mousse d'escalivada.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1059 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.