Porro amb Puré de Patata i boletes de carn

Ingredients

  • 1 kg de patates farinoses
  • 500 g de porros
  • Aigua salada, bullin
  • 50 g de mantega
  • Nou moscada
  • Sal
  • Pebre
  • 2 dl de brou de carn
  • 2 dl de crema de llet per salses
  • 400 g de boletes de carn
  • 1 manat de cibulet

4 racions

Elaboració

Talla les patates i els porros en trossos de 2 cm de grandària, cuina a foc suau, junts, en aigua amb sal durant uns 15 minuts.
Escorre bé l'aigua. Aixafa amb una forquilla perquè quedi un puré una mica gruixut, amb el passa puré quedaria massa fi, afegeix la mantega i la nou moscada, assaona al gust amb sal i pebre.
Bull durant uns 5 minuts a foc lent, el brou i la crema de llet per salses. Afegeix les boletes de carn, ja cuites, i només deixa que s’escalfin, assaona al gust.
Col•loca el puré de patata i porro en els plats de servir i reparteix la salsa amb les boletes de carn pel damunt i decora empolvora’n el cibulet finament tallat, per sobre

Notes

Les boletes de carn, les preparo de la manera següent:
En un bol col•loco un ou batut i seguidament afegeixo la carn de vedella o bou picada, tot ben barrejat i afegeixo una cullerada doli d’oliva, un all premsat, julivert picat ben fi i pastilla de brou al gust. Dono forma a les boletes de carn, les passo per farina, i els hi dono un bull en un brou


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1024 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: