Cuscús Picant amb bolets, salsa de iogurt i llimona

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 pebrots vermells
  • 1 bitxo (xili)
  • 125 g de cuscús
  • 300 g de xampinyons o bolets del temps
  • 1 ceba
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 300 ml de brou de verdures
  • 300 g de iogurt natural
  • 3 cullerades de suc de llimona
  • Julivert
  • Sal d'herbes
  • 2 dents d'all
  • Mitja culleradeta de salsa Oelek Sambal (feta amb pebrots i xili)
  • Pebre

2 racions

Elaboració

Renta, neteja i talla en tires fines els pebrots.
Renta el xili, treu les llavors i talla en petits trossos.
Neteja els bolets i talla’ls a tires fines.
Pela i tallar en cèrcols fins, la ceba.
Escalfa l'oli i fregeix la ceba, premsa l'all i afegeix els pebrots, el xili i els xampinyons i cuina per uns minuts fins que els pebrots i les cebes estiguin al punt.
Afegeix el cuscús i aboca en el brou de verdures, assaona amb sal i pebre, i amb Sambal Olek al gust, barreja bé, apaga el foc i deixa reposar cobert uns 10 minuts.
Mentrestant prepara la salsa de llimona, barreja el iogurt amb el suc de llimona i el julivert i assaona amb sal.
Serveix el cuscús en un bol i a part en una salsera, la salsa de llimona. Això s'aboca després al plat sobre el cuscús, per cadascú.
No la posis la salsa de llimona sobre el cuscús abans de servir, perquè el cuscús absorbeix immediatament, en cas contrari, tota la salsa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1658 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: