Cassola de pits de pollastre amb olives verdes
Ingredients
- 500 g de pits de pollastre en cubs
- 1 ceba petita picada
- 400 g de tomàquet de pizza
- 150 g d'olives verdes sense pinyol
- 200 ml de crema
- 1/2 manat de julivert (picat)
- Sal i pebre
- Oli
4 racions
Elaboració
Fregeix la ceba amb una mica d’oli, quan comenci a rossejar afegeix els daus de pollastre i sofregeix fins que agafin color.
Agrega els tomàquets, les olives i salpebre al gust, continua couen i deixa reduir una mica.
Afegeix la crema i cuina a foc lent fins que la salsa tingui la consistència adequada.
Escampa julivert finament picat per tota la superfície.
Serveix com acompanyament, fideus o arròs.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1355 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.