Col Blanca cuita al Forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1/2 col blanca
  • 500 g de carn picada, meitat-meitat
  • 1 ceba mitjana
  • 3 cullerades de pa ratllat
  • 1 ou
  • Una mica de sal,
  • Pebre,
  • Pebre vermell,
  • Comí
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 500 ml d'aigua o brou

6 racions

Elaboració

Talla la col a tires fines i col•loca una capa en una safata gran per anar al forn.
Barreja la carn picada amb la ceba, l’ou, el pa ratllat, l’oli, la sal, el pebre i el pebre vermell i distribueix pel damunt de la col.
D'altra banda reparteix la resta de col sobre la carn picada, assaona amb el pebre i les llavors de comí i aboca aproximadament mig litre d'aigua o brou.
Enforna en el forn prees calfat a 175 graus i cou durant una hora i mitja.
Serveix amb patates saltejades amb romaní.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1055 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!