Patates amb Cigrons i Espinacs

Ingredients

  • 250 g de cigrons
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 600 g de patates
  • 500 g d'espinacs frescos
  • ½ dl d'oli d'oliva
  • 1,5 dl Brou
  • 500 g de tomàquets xerri
  • 1 manat de julivert
  • Pebre de Caiena
  • Coriandre mòlt
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Remulla els cigrons, en aigua, durant la nit.
L'endemà cuina els cigrons coberts i a foc suau durant 90 minuts (en l'olla de pressió 30 minuts).
Sofregeix breument la ceba i els alls finament picats en oli calent, afegeix les patates pelades i tallades a quarts junt amb els cigrons i cou durant 3 o 4 minuts, desglaça amb el brou i porta a ebullició, tapa i cuina a foc lent fins que les patates estiguin tendres, necessitaràs uns 20 minuts
Neteja els espinacs.
Afegeix els espinacs i els tomàquets, cuina a foc lent fins que els espinacs s'hagin ensorrat.
Pica el julivert ben fi.
Assaona amb el pebre de caiena, el coriandre, la sal i el pebre.
Escampa julivert pel damunt i serveix.
En lloc d'espinacs frescos es poden utilitzar congelats. 500 g d'espinacs frescos correspon a 325 g de congelats. Un cop descongelats pots cuinar-los com si fossin frescos


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2037 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: