Llesques de pa fetes al forn a l'estil de l’Appenzell

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 llesques gruixudes de pa
  • 2 cullerades d'oli
  • 2 cullerades de mostassa
  • 4 llesques de formatge de l’Appenzell, cada una de 80 g
  • 4 meitats de pera cuites
  • 4 llesques de cansalada, de 30 g cadascuna

4 racions

Elaboració

Escalfa el forn a 250 ° C.
Barreja l’oli i la mostassa fins que estigui ben cremosa, i estén sobre les llesques de pa.
Col·loca el formatge i les meitats de pera al damunt i finalment a sobre, els talls de cansalada
Col·loca les llesques de pa al forn escalfat a 250 graus i forneja fins que el formatge es fongui i la cansalada estigui cruixent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2655 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: