Llesques de pa fetes al forn a l'estil de l’Appenzell

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 llesques gruixudes de pa
  • 2 cullerades d'oli
  • 2 cullerades de mostassa
  • 4 llesques de formatge de l’Appenzell, cada una de 80 g
  • 4 meitats de pera cuites
  • 4 llesques de cansalada, de 30 g cadascuna

4 racions

Elaboració

Escalfa el forn a 250 ° C.
Barreja l’oli i la mostassa fins que estigui ben cremosa, i estén sobre les llesques de pa.
Col·loca el formatge i les meitats de pera al damunt i finalment a sobre, els talls de cansalada
Col·loca les llesques de pa al forn escalfat a 250 graus i forneja fins que el formatge es fongui i la cansalada estigui cruixent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2674 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: