Panets amb carn picada
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Entrepà
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Panets o altra classe de pa
Farciment:
- 200 g de carn picada
- Mantega
- 1 gra d'all premsat
- ½ ceba, finament picada
- 1 cullerada de fulles de farigola
- 1 cullerada de menta finament picada
- 1,5 dl vi blanc o brou de carn
- Sal
- Pebre acabat de moldre
- 1 tomàquet, tallat en glaçons
- ¼ de cogombre, tallat en pals
Guarnició:
- Escates de Xile i la farigola per decorar
- 3 o 4 cullerades de formatge cottage a les herbes
2 racions
Elaboració
Talla els panets per la meitat, retira la molla i pica finament.
Col·loca els mitjos panets buidats en els plats.
Farciment:
Fregeix la carn picada en la mantega calenta, afegeix l’all, la ceba, les herbes i la molla dels panets picada ben fina i segueix fregint a foc lent.
Desglaça amb el vi o el brou i deixa reduir fins a obtenir una salsa espessa.
Assaona al gust.
Guarnició:
Omple els panets buits amb el farciment de carn picada preparada, cobreix amb el tomàquet i el cogombre, espolsa unes escates de xili i escampa la farigola pel damunt.
Serveix amb formatge cottage a les herbes.
Si es vol, es pot preparar aquest plat amb llesques de pa normal, en conte de panets, es col·loca la carn picada, igual que fem amb els panets i se serveix amb verdures, herbes i formatge cottage.
Encaixa, com acompanyament, una bona amanida.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
882 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c