Panets amb carn picada

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Panets o altra classe de pa

Farciment:

  • 200 g de carn picada
  • Mantega
  • 1 gra d'all premsat
  • ½ ceba, finament picada
  • 1 cullerada de fulles de farigola
  • 1 cullerada de menta finament picada
  • 1,5 dl vi blanc o brou de carn
  • Sal
  • Pebre acabat de moldre
  • 1 tomàquet, tallat en glaçons
  • ¼ de cogombre, tallat en pals

Guarnició:

  • Escates de Xile i la farigola per decorar
  • 3 o 4 cullerades de formatge cottage a les herbes

2 racions

Elaboració

Talla els panets per la meitat, retira la molla i pica finament.
Col·loca els mitjos panets buidats en els plats.

Farciment:

Fregeix la carn picada en la mantega calenta, afegeix l’all, la ceba, les herbes i la molla dels panets picada ben fina i segueix fregint a foc lent.
Desglaça amb el vi o el brou i deixa reduir fins a obtenir una salsa espessa.
Assaona al gust.

Guarnició:

Omple els panets buits amb el farciment de carn picada preparada, cobreix amb el tomàquet i el cogombre, espolsa unes escates de xili i escampa la farigola pel damunt.
Serveix amb formatge cottage a les herbes.
Si es vol, es pot preparar aquest plat amb llesques de pa normal, en conte de panets, es col·loca la carn picada, igual que fem amb els panets i se serveix amb verdures, herbes i formatge cottage.
Encaixa, com acompanyament, una bona amanida.


Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

594 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!