Panets amb carn picada
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Entrepà
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Panets o altra classe de pa
Farciment:
- 200 g de carn picada
- Mantega
- 1 gra d'all premsat
- ½ ceba, finament picada
- 1 cullerada de fulles de farigola
- 1 cullerada de menta finament picada
- 1,5 dl vi blanc o brou de carn
- Sal
- Pebre acabat de moldre
- 1 tomàquet, tallat en glaçons
- ¼ de cogombre, tallat en pals
Guarnició:
- Escates de Xile i la farigola per decorar
- 3 o 4 cullerades de formatge cottage a les herbes
2 racions
Elaboració
Talla els panets per la meitat, retira la molla i pica finament.
Col·loca els mitjos panets buidats en els plats.
Farciment:
Fregeix la carn picada en la mantega calenta, afegeix l’all, la ceba, les herbes i la molla dels panets picada ben fina i segueix fregint a foc lent.
Desglaça amb el vi o el brou i deixa reduir fins a obtenir una salsa espessa.
Assaona al gust.
Guarnició:
Omple els panets buits amb el farciment de carn picada preparada, cobreix amb el tomàquet i el cogombre, espolsa unes escates de xili i escampa la farigola pel damunt.
Serveix amb formatge cottage a les herbes.
Si es vol, es pot preparar aquest plat amb llesques de pa normal, en conte de panets, es col·loca la carn picada, igual que fem amb els panets i se serveix amb verdures, herbes i formatge cottage.
Encaixa, com acompanyament, una bona amanida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1623 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.