Pastís d'albercoc i arròs amb llet

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 g arròs amb llet
  • 8 dl de llet
  • Sucre 120 g de sucre
  • 1 beina de vainilla
  • 3 albercocs grossos
  • 60 g de mantega
  • 3 rovells d'ou
  • 120 g de crema fresca
  • 1 culleradeta de ratlladura de llimona
  • 2 clares d'ou
  • 1 pessic de sal

12 racions

Elaboració

Bull l'arròs amb la llet, 30 g de sucre i la beina de vainilla, oberta per la meitat, cou durant uns 30 a 40 minuts o fins que l’arròs estigui cuit.
Deixa refredar amb la tapa oberta i a continuació, retira la beina de vainilla.
Forra un motlle desmuntable de 26 cm, amb paper de forn.
Talla a meitats i escorre els albercocs.
Fueteja la mantega amb la resta del sucre fins que quedi cremós.
Agrega els rovells d’ou, la crema agra i la ratlladura de llimona, barreja la mescla amb l'arròs refredat.
Bat les clares d'ou amb la sal, a punt de neu i agrega a la barreja anterior.
Omple la forma desmuntable amb la barreja i col·loca al damunt les meitats d'albercocs
Cou al forn preescalfat a 175 graus, a la part baixa del forn de 60 a 70 minuts.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2574 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: