Amanida clàssica de patata a l'estil Suïs

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de patates ceroses
  • 1 dl i ½ d'aigua
  • 1 cub de brou
  • 1 ceba picada
  • 4 cullerades de vinagre de vi blanc

Salsa:

  • 1 cullerada de mostassa
  • 2 cullerades de maionesa
  • 3 cullerades de iogurt natural
  • 2 cullerades d'oli
  • Sal
  • Pebre acabat de moldre
  • 3 cullerades de cibulet, finament picat

4 racions

Elaboració

Cuina les patates amb pell durant 20-30 minuts.
Esbandeix lleugerament amb aigua freda i encara calentes, pela, talla a rodanxes i col·loca en un bol gran.
Bull l'aigua amb el dau de brou i la ceba picada, afegeix el vinagre i aboca sobre les rodanxes de patata.
Deixa reposar durant 30 minuts i de tant en tant mescla bé.

Salsa:

Barreja tot fins i incloent l'oli i barreja suaument amb les patates.
Serveix decorat amb cibulet picat
Es pot molt bé preparar, el dia abans
Utilitza en lloc de iogurt, llet agra o crema fresca.
Serveixi o barreja amb rodanxes fines de raves, cogombres, cogombrets o ous durs.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2125 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: