Amanida clàssica de patata a l'estil Suïs
Ingredients
- 1 kg de patates ceroses
- 1 dl i ½ d'aigua
- 1 cub de brou
- 1 ceba picada
- 4 cullerades de vinagre de vi blanc
Salsa:
- 1 cullerada de mostassa
- 2 cullerades de maionesa
- 3 cullerades de iogurt natural
- 2 cullerades d'oli
- Sal
- Pebre acabat de moldre
- 3 cullerades de cibulet, finament picat
4 racions
Elaboració
Cuina les patates amb pell durant 20-30 minuts.
Esbandeix lleugerament amb aigua freda i encara calentes, pela, talla a rodanxes i col·loca en un bol gran.
Bull l'aigua amb el dau de brou i la ceba picada, afegeix el vinagre i aboca sobre les rodanxes de patata.
Deixa reposar durant 30 minuts i de tant en tant mescla bé.
Salsa:
Barreja tot fins i incloent l'oli i barreja suaument amb les patates.
Serveix decorat amb cibulet picat
Es pot molt bé preparar, el dia abans
Utilitza en lloc de iogurt, llet agra o crema fresca.
Serveixi o barreja amb rodanxes fines de raves, cogombres, cogombrets o ous durs.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2584 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.