Entrepans de formatge Raclet al forn
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Entrepà
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de pa, en llesques
- 8 cogombres
- 240 g de formatge Raclet en llesques
- 4 branquetes de sàlvia
- 8 llesques de cansalada fregida
- 2 cullerades d'oli
- 4 grans d'all
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 200 graus.
Talla el pa en llesques.
Els cogombrets talla’ls per la meitat longitudinalment.
Cobreix 4 llesques de pa amb formatge i cogombres.
Col·loca la resta de les llesques de pa al damunt, a sobre, les branques de sàlvia i embolica l'entrepà amb 2 llesques de cansalada.
Posa els entrepans en una safata folrada amb paper d'enfornar i pinzella amb l’oli.
Aixafa els grans d'all sense pelar i posa’ls a la safata.
Col·loca la safata al centre del forn, durant uns 15 minuts o fins que estiguin cruixents.
Serveix els entrepans amb els grans d'all fregits i una bona amanida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1912 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.