Entrepans de formatge Raclet al forn
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Entrepà
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de pa, en llesques
- 8 cogombres
- 240 g de formatge Raclet en llesques
- 4 branquetes de sàlvia
- 8 llesques de cansalada fregida
- 2 cullerades d'oli
- 4 grans d'all
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 200 graus.
Talla el pa en llesques.
Els cogombrets talla’ls per la meitat longitudinalment.
Cobreix 4 llesques de pa amb formatge i cogombres.
Col·loca la resta de les llesques de pa al damunt, a sobre, les branques de sàlvia i embolica l'entrepà amb 2 llesques de cansalada.
Posa els entrepans en una safata folrada amb paper d'enfornar i pinzella amb l’oli.
Aixafa els grans d'all sense pelar i posa’ls a la safata.
Col·loca la safata al centre del forn, durant uns 15 minuts o fins que estiguin cruixents.
Serveix els entrepans amb els grans d'all fregits i una bona amanida.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1308 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c