Entrepans de formatge Raclet al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de pa, en llesques
  • 8 cogombres
  • 240 g de formatge Raclet en llesques
  • 4 branquetes de sàlvia
  • 8 llesques de cansalada fregida
  • 2 cullerades d'oli
  • 4 grans d'all

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus.
Talla el pa en llesques.
Els cogombrets talla’ls per la meitat longitudinalment.
Cobreix 4 llesques de pa amb formatge i cogombres.
Col·loca la resta de les llesques de pa al damunt, a sobre, les branques de sàlvia i embolica l'entrepà amb 2 llesques de cansalada.
Posa els entrepans en una safata folrada amb paper d'enfornar i pinzella amb l’oli.
Aixafa els grans d'all sense pelar i posa’ls a la safata.
Col·loca la safata al centre del forn, durant uns 15 minuts o fins que estiguin cruixents.
Serveix els entrepans amb els grans d'all fregits i una bona amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1912 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: