Tallarines amb gorgonzola i espinacs

Ingredients

  • 300 grams de porros
  • 2 cullerades d'oli
  • 4 dl de llet
  • 150 grams de Gorgonzola, dols
  • 400 grams de tallarines
  • Sal i pebre
  • Nou moscada
  • 200 grams d'espinacs

4 racions

Elaboració

Talla el porro a cèrcols fins.
Escalfa l'oli en una paella.
Ofega el porro uns 5 minuts, afegeix la llet i el formatge Gorgonzola i cou a foc lent durant uns 10 minuts a foc lent.
Cuina la pasta en aigua amb sal fins que estigui al dente.
Aboca i escorre.
Agrega la pasta a la paella i condimenta amb sal, pebre i nou moscada.
Afegeix els espinacs a la pasta calenta i barreja bé.
Serveix la pasta amb salsa de gorgonzola de seguida.

Notes

Aquesta recepta la pots fer amb la Pasta que més t'agradi


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1429 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: