Tallarines amb gorgonzola i espinacs

Ingredients

  • 300 grams de porros
  • 2 cullerades d'oli
  • 4 dl de llet
  • 150 grams de Gorgonzola, dols
  • 400 grams de tallarines
  • Sal i pebre
  • Nou moscada
  • 200 grams d'espinacs

4 racions

Elaboració

Talla el porro a cèrcols fins.
Escalfa l'oli en una paella.
Ofega el porro uns 5 minuts, afegeix la llet i el formatge Gorgonzola i cou a foc lent durant uns 10 minuts a foc lent.
Cuina la pasta en aigua amb sal fins que estigui al dente.
Aboca i escorre.
Agrega la pasta a la paella i condimenta amb sal, pebre i nou moscada.
Afegeix els espinacs a la pasta calenta i barreja bé.
Serveix la pasta amb salsa de gorgonzola de seguida.

Notes

Aquesta recepta la pots fer amb la Pasta que més t'agradi


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1192 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: