Mandonguilles planes amb salsa de parmesà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams de carn picada
  • 200 grams de carn de salsitxa
  • 3 cebes tendres
  • 8 branquetes de farigola
  • Sal i pebre
  • Farina per girar
  • 4 cullerades d'oli

Salsa:

  • 1 gra d'all
  • 1 cullerada de farina
  • 1 dl i ½ de vi blanc
  • 1 dl de brou vegetal
  • 2 dl de nata líquida
  • 2 cullerades de mostassa, de gra gruixut
  • 100 g de formatge parmesà ratllat

4 racions

Elaboració

Posa la carn picada i la carn de salsitxa en un bol.
Pica finament 1 ceba, i afegeix al bol.
Agrega la meitat de fulles de farigola.
Pasta bé tots els ingredients i assaona amb sal i pebre.
Col·loca la farina en un bol.
A partir de la barreja de carn mòlta, forma 8 mandonguilles planes, pas ales per farina.
Escalfa una mica d'oli en una paella antiadherent.
Fregeix les mandonguilles, banda i banda fins que estiguin daurades i reserva.

Salsa:

Pica finament la resta de cebes i l'all.
Separa les fulles de farigola de les tiges.
Escalfa la resta de l'oli a la paella, enrosseix la ceba l'all i les fulles de farigola
Espolsa la farina per sobre i fregeix uns instants.
Aboca el vi i deixa bullir.
Agrega el brou i la crema i cuina a foc lent uns 10 minuts.
Barreja la mostassa i el formatge parmesà amb la salsa.
Assaona amb sal i pebre i afegeix les mandonguilles a la salsa, deixa que s'escalfi el conjunt uns 10 minuts i serveix de seguida amb arròs i verdures.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

936 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: