Tàrtar d'ous amb espinacs

Ingredients

Tàrtar:

  • 6 a 8 ous
  • 100 grams de mató
  • 1 culleradeta de mostassa
  • ¼ de cogombre, tallat en cubs petits
  • 2 o 3 cogombrets en vinagre tallats en cubs petits
  • 1 cullerada d'estragó
  • 1 cullerada de cibulet finament picat.
  • Sal, pebre, i pebre vermell
  • 1 a 2 cullerades de llet, segons sigui necessari

Espinacs:

  • 1 kg d'espinacs
  • 1 gra d'all, a rodanxes
  • Mantega per cuinar
  • ½ culleradeta de sal

4 racions

Elaboració

Tàrtar:

Bull els ous 10 minuts, amb l'aigua suficient.
Deixa que es refredin una mica.
Barreja bé, el mato amb la mostassa, el cogombre fresc, els cogombres en vinagre, l'estragó, la sal, el pebre i el pebre vermell.
Pela els ous, i talla en cubs petits, barreja amb cura en la massa del mató.
Si cal liquar, agrega una mica de llet.

Espinacs:

Cuina els espinacs al vapor amb l'all i la mantega.
Afegeix sal.
Cuina fins que totes les fulles s'han ensorrat.
Col·loca el tàrtar i els espinacs en els plats i escampa el cibulet picat ben fi, pel damunt


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3974 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: