Pizza de coliflor

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la base:

  • 2 coliflors
  • 2 ous
  • 100 grams de Gruyère ratllat
  • ¾ de culleradeta
  • Una mica de pebre

Per el farcit:

  • 4 tomàquets
  • 2 cebes vermelles
  • Dos panotxes de blat de moro
  • 2 boles de mozzarella
  • Algunes fulles d'orenga

Per el condiment:

  • 2 cabdells d'enciam romà
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic blanc
  • ½ culleradeta de sal
  • Una mica de pebre

4 racions

Elaboració

Per la base:

Ratlla, directament en un bol, amb el ratllador Rosti (gruixut) les coliflors.
Agrega el ous, el formatge la sal i el pebre i barreja be.
Estén la barreja, sobre una safata de forn, folrada amb paper d'enfornar.

Per el farcit:

Distribueix els tomàquets i tots els ingredients fins i incloent la mozzarella sobre la base de coliflor.
Enforna, 25 minuts a la meitat inferior del forn preescalfat a 220 graus.
Retira, i escampa l’orenga pel damunt.

Per el condiment:

Talla els cabdells d’enciam a quarts, reparteix per sobre la pizza i ruixa el conjunt amb la barreja d’oli, vinagre balsàmic, la sal i el pebre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2265 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: