Púding nadalenc de pomes

Ingredients

  • 2 pomes
  • 6 melindros
  • 2 ous
  • 500 ml de llet
  • 20 grams de mantega
  • 4 cullerades de sucre
  • caramel líquid

6 racions

Elaboració

Renta les pomes, pela, talla a daus i ofega en un pot amb la mantega i una cullerada de sucre.
Bat els ous amb el sucre restant.
Incorpora la llet la poma i els melindros trossejats.
Remou amb unes varetes manuals.
Unta un motlle de púding amb caramel líquid.
Aboca la massa i cou al bany maria al forn a 180 graus durant uns 40 minuts. Punxa amb un escuradents per veure si el púding està en el seu punt.
Deixa refredar i talla en porcions individuals, pots decorar amb unes fulles de menta i un raig de caramel.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4859 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, si vas a les meves receptes pots veure el meu puding de poma, que també et pot ser interesant.Rep una abraçada. Quim.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: