Pasta amb coliflor i cigrons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200 grams de pistons ratllats
  • 200 grams de ceba
  • 200 grams de cigrons cuits
  • Coliflor 120 grams de coliflor
  • 1 taronja
  • Julivert
  • All.
  • Formatja parmesà molt
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Pica la ceba i posa en una cassola amb 80 g d'oli, afegeix la sal, tapa i cuina amb el foc al mínim, sense deixar que es dauri, durant 10 minuts.
A continuació, afegeix la pell de taronja, tallada en filets i 3 a 4 cullerades d'aigua.
Cuina encara durant 3 minuts més, retira la tapa i deixa reduir el líquid 2 minuts més.
Retira del foc la ceba i reserva el líquid de cocció.
Retorna el líquid de cocció al foc, agrega el gra d'all, i una cullerada de julivert picat, els cigrons, la ceba, sal i pebre, i apaga el foc.
Bull la coliflor al dente durant 6 minuts, retira i escorre.
En la mateixa aigua, cou la pasta i al cap de 3 minuts abans d'acabar la cocció, agrega la coliflor.
Escorre la pasta al dente i la coliflor i agrega a la salsa de ceba i cigrons, després d'eliminar l'all.
Serveixi la pasta, empolvorada amb una mica de formatge parmesà.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2250 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: