Pesto de pebrot

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pebrots vermells de mida mitjana
  • 65 grams d'ametlla mòlta
  • 1 llimona orgànica
  • ½ dl d'oli d'oliva
  • 1 gra d'all
  • 2 culleradetes de vinagre balsàmic
  • 50 grams de formatge parmesà
  • 1 manat d'alfàbrega
  • 1 manat de julivert
  • Sal i pebre acabat de moldre

1 racions

Elaboració

Renta els pebrots, talla en meitats, al llarg, retira les llavors i col·loca el costat del tall cap avall sobre una safata per enfornar.
Enforna en el forn preescalfat (convecció amb grill, 200 graus).
Cou uns 20 minuts fins que els pebrots formin bombolles fosques.
Treu la safata del forn i col·loca les meitats de pebrot immediatament en una bossa de plàstic, tanca i deixar refredar.
Pela els pebrots, talla a tires i recull el suc.
Introdueix a la liquadora, junt amb la pela de llimona, l'ametlla mòlta, l'all, el parmesà, el julivert, les fulles d'alfàbrega, el vinagre balsàmic, i l'oli d'oliva.
Tritura el conjunt fins a obtenir una barreja espessa i suau.
Assaonar al gust si cal i reserva a la nevera.

També pots afegir:

1/2 tassa de tomàquets assecats al sol
1 culleradeta de mostassa de Dijon granulada
1/2 culleradeta de llavors de fonoll (més si ho desitgés)
1/2 culleradeta de suc de llimona fresc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1937 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: