Guisat de cigrons amb pebrot vermell i carn picada

Ingredients

  • 1 llauna de cigrons (265 grams escorreguts)
  • 3 pebrots vermells
  • 1 ceba vermella
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 300 grams de carn picada
  • 2 cullerades de pasta de tomàquet
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • 1 culleradeta de farigola seca
  • Sal
  • 1 cullerada de crema fresca.

2 racions

Elaboració

Escorre els cigrons en un colador, i esbandeix amb aigua freda.
Renta els pebrots, talla per la meitat i treu les llavors.
Primer talla les meitats a tires i després en glaçons.
Pela la ceba, talla per la meitat i talla en tires fines.
Escalfa l'oli en una cassola, i cuina la carn a foc fort, fins que se separi en engrunes.
Agrega les tires de ceba i salteja a foc suau, aproximadament durant 2 minuts.
Afegeix els pebrots tallats en glaçons i cuina també a foc mitjà uns 2 minuts.
Barreja bé la pasta de tomàquet en 200 ml d'aigua.
Agrega els cigrons i assaona tot amb el pebre vermell, la farigola i la sal.
Tapa la cassola i cuina a foc lent durant uns 10 minuts
Passats els 10 minuts afegeix la crema fresca i corregeix el punt de sal si és necessari.
Serveixen immediatament en dos bols.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2522 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: