Truita de bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200 g de bolets
  • 2 tomàquets
  • 1 xili
  • 1 pebrot vermell
  • 2 cebes de primavera
  • 1 remet de julivert
  • 4 Ous
  • Oli

4 racions

Elaboració

Neteja els bolets i talla en lamines fines.
Renta el tomàquet, treu la tija i talla a daus.
Talla en meitats el xili, elimina les llavors, renta les meitats i talla en tires fines.
Renta el pebrot vermell, talla a quarts i cada quart en tires.
Renta les cebes, i talla en anells prims.
Esbandeix el julivert, sacseja, separa les fulles i pica ben fines.
Bat els ous en un bol gran i assaona amb sal i pebre.
Fregeix els bolets, agrega les cebes i el pebrot, cuina uns instants i afegeix el tomàquet, i el xili, remena de tant en tant.
Escalfa l'oli en una paella.
Col·loca la massa d'ou a la paella i fregeix a foc mitjà a alt durant uns 5 minuts, fins que el costat inferior de la truita estigui daurat, però la superfície encara està humida.
A continuació, tomba la truita, i cuina uns moments, procurant que quedi un bonic color daurat.
Acaba adornant la superfície amb el julivert.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1914 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Amiga Mercè:
Responc a la teva pregunta, les cebes de primavera no son mes que les cebes tendres, això és degut que vaig escriure pensa'n en alemany que és l'idioma que parlem aquí a Suïssa. Aquí a les cebes tendres li diem cebes de primavera.
Amb una forta abraçada
Joan

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: