Truita de bolets
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de bolets
- 2 tomàquets
- 1 xili
- 1 pebrot vermell
- 2 cebes de primavera
- 1 remet de julivert
- 4 Ous
- Oli
4 racions
Elaboració
Neteja els bolets i talla en lamines fines.
Renta el tomàquet, treu la tija i talla a daus.
Talla en meitats el xili, elimina les llavors, renta les meitats i talla en tires fines.
Renta el pebrot vermell, talla a quarts i cada quart en tires.
Renta les cebes, i talla en anells prims.
Esbandeix el julivert, sacseja, separa les fulles i pica ben fines.
Bat els ous en un bol gran i assaona amb sal i pebre.
Fregeix els bolets, agrega les cebes i el pebrot, cuina uns instants i afegeix el tomàquet, i el xili, remena de tant en tant.
Escalfa l'oli en una paella.
Col·loca la massa d'ou a la paella i fregeix a foc mitjà a alt durant uns 5 minuts, fins que el costat inferior de la truita estigui daurat, però la superfície encara està humida.
A continuació, tomba la truita, i cuina uns moments, procurant que quedi un bonic color daurat.
Acaba adornant la superfície amb el julivert.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1914 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c