Crema de nabius

Ingredients

  • 15 grams de midó de blat de moro (Maizena)
  • 4 dl de suc de nabius
  • ½ dl de Suc de taronja
  • 1 cullerada de sucre
  • 1,5 dl nata líquida

4 racions

Elaboració

Barreja en un cassó, el midó, el suc de nabius, el suc de taronja i el sucre (tot en fred).
Tan bon punt arrenca el bull, cuina a foc lent durant 2 minuts, sense deixar de remenar
Reserva, aproximadament ½ dl de crema de la mescla.
Aboca la resta de la mescla en un recipient, cobreix amb un embolcall de plàstic i deixar refredar. Això preserva de què la crema formi una pell per sobre.
Reserva.
Remena bé el ½ dl de la crema reservada.
Bat la nata, fins que quedi suau i esponjosa i mescla amb el ½ dl reservat.
Distribueix la crema reservada, en gots.
Completa, posa'n la barreja de nata pel damunt.
Serveix al moment de retirar de la nevera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1846 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: