Pizza de patata amb fesols verds i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 grams de patates
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
  • 1 ceba
  • 50 grams de cansalada a les herbes
  • 200 grams de fesols verds
  • 160 grams de mozzarella
  • 4 branques de sajolida.

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 180 graus.
Talla les patates en rodanxes ben fines.
Barreja-les amb l'oli, i condimenta amb sal i pebre.
Talla la ceba en anells prims i barreja a les patates.
Col·loca paper fosforitzat a la safata del forn i amb les patates forma la base de la Pizza.
Talla la cansalada en tires fines i estén a la part superior. Cuina al mig del forn durant uns 30 minuts.
Mentrestant, cou els fesols verds en abundant aigua salada, escorre, i passa-les per aigua freda.
Talla la mozzarella a cuadrets.
Posa els fesols verds sobre les patates, i distribueix els cuadrets de mozzarella a la part superior.
Condimenta amb sal i pebre i cou durant 5 a 10 minuts més o fins que el formatge s'hagi fos.
Escampa la sajolida pel damunt.
Serveix la pizza de patata immediatament.

Notes

Pizza sense massa: es tallen rodanxes de patata ben fines i es fan servir com a base de la Pizza, farcida amb cebes i cansalada. Els fesols verds i la mozzarella es posen al final


Recepta de cuina de Pizza de patata amb fesols verds i cansalada

Recepta Saisonküche d'Agost de 2012
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1020 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: