Pizza de patata amb fesols verds i cansalada
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Pizza
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de patates
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- 1 ceba
- 50 grams de cansalada a les herbes
- 200 grams de fesols verds
- 160 grams de mozzarella
- 4 branques de sajolida.
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 180 graus.
Talla les patates en rodanxes ben fines.
Barreja-les amb l'oli, i condimenta amb sal i pebre.
Talla la ceba en anells prims i barreja a les patates.
Col·loca paper fosforitzat a la safata del forn i amb les patates forma la base de la Pizza.
Talla la cansalada en tires fines i estén a la part superior. Cuina al mig del forn durant uns 30 minuts.
Mentrestant, cou els fesols verds en abundant aigua salada, escorre, i passa-les per aigua freda.
Talla la mozzarella a cuadrets.
Posa els fesols verds sobre les patates, i distribueix els cuadrets de mozzarella a la part superior.
Condimenta amb sal i pebre i cou durant 5 a 10 minuts més o fins que el formatge s'hagi fos.
Escampa la sajolida pel damunt.
Serveix la pizza de patata immediatament.
Notes
Pizza sense massa: es tallen rodanxes de patata ben fines i es fan servir com a base de la Pizza, farcida amb cebes i cansalada. Els fesols verds i la mozzarella es posen al final

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1192 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c