Allioli d'alfàbrega

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 40 grams de rovell d'ou
  • 10 grams de mostassa
  • 15 grams de suc de llimona
  • 5 grams de sucre
  • 350 grams d'oli de gira-sol
  • 150 grams d'oli d'oliva
  • ½ remet de fulles d'alfàbrega
  • 5 grams de sal
  • 1 pessic de pebre
  • 10 grams d'all

1 racions

Elaboració

Bat els rovells d'ou, la mostassa, el suc de llimona i el sucre en una liquadora.
Afegeix lentament l'oli de gira-sol i l'oli d'oliva en un raig fi
fins que la barreja es torna gruixuda i cremosa.
Afegeix l'alfàbrega i tritura breument.
Condimenta amb sal i pebre.
Premsa l'all i barreja bé a l'allioli.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2431 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: