Allioli d'alfàbrega

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 40 grams de rovell d'ou
  • 10 grams de mostassa
  • 15 grams de suc de llimona
  • 5 grams de sucre
  • 350 grams d'oli de gira-sol
  • 150 grams d'oli d'oliva
  • ½ remet de fulles d'alfàbrega
  • 5 grams de sal
  • 1 pessic de pebre
  • 10 grams d'all

1 racions

Elaboració

Bat els rovells d'ou, la mostassa, el suc de llimona i el sucre en una liquadora.
Afegeix lentament l'oli de gira-sol i l'oli d'oliva en un raig fi
fins que la barreja es torna gruixuda i cremosa.
Afegeix l'alfàbrega i tritura breument.
Condimenta amb sal i pebre.
Premsa l'all i barreja bé a l'allioli.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2317 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: