Pure de patates amb tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Patates:

  • Una llauna de, tonyina
  • Tàperes
  • 1 remet de julivert
  • Sal i Pebre
  • Maionesa.

Decoració:

  • Pastanagues
  • Olives.

4 racions

Elaboració

Aixafa les patates i barreja amb la tonyina en oli, ben drenat afegeix tàperes, el julivert, la sal i el pebre i, si es desitja, maionesa.
El més divertit d'aquest plat és que se serveix donant-li la forma d'un peix decorat amb pastanagues i olives.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3308 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: