Pesto de ceps

Ingredients

  • 50 g de ceps secs (bolet: Boletus Adulis)
  • 150 ml d'aigua tèbia
  • 1 dent d’all
  • 150 ml d'oli
  • 2 cullerades d'oli de llavors de carabassa
  • 2 cullerades de julivert picades
  • 75 g pecorino o parmesà, acabat de ratllar
  • 1 cullerada de sal

1 racions

Elaboració

Remulla els bolets amb 150 ml d'aigua tèbia durant 20 minuts.
Mentrestant, esprem bé els bolets i trosseja més o menys. Aboca l'aigua de remulla els bolets a través d'un filtre de paper i reserva.
Renta el julivert i asseca amb paper absorbent de cuina.
Separa les fulles i pica ben fines.
Ratlla el formatge, pecorino.
Posa l'oli, amb 150 ml de l'aigua de remull de bolets en un recipient alt cilíndric.
Pela l'all, prem i afegeix al recipient.
Barreja el líquid breument amb la liquadora.
Afegeix els bolets, el julivert, el formatge, pecorino o parmesà i la sal.
Barreja el conjunt i amb la liquadora, tritura fins que s'hagi format una massa homogènia.
Afegeix l'oli d'oliva restant i l'oli de llavors de carabassa, barreja breument i posa en un pot de vidre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3100 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: