Macarrons corbats, amb estofat de carabassó

Ingredients

  • 500 g de macarrons corbats, per exemple, Chifferotti
  • Sal
  • 2 llaunes de tonyina en oli a 155 grams
  • 4 carabassons petits a ca. 150 g
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 dents d'all
  • 6 dl de crema de cuinar
  • Sal i pebre
  • 1 manat d'alfàbrega.

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta en aigua bullent amb sal, fins que estigui al dente.
Retira i escorre.
Escorre la tonyina.
Talla longitudinal els carabassons en quarts i cada quart en rodanxes d'1 centímetre.
Fregeix en oli a foc mitjà.
Esprem l'all i fregeix breument.
Agrega la crema i deixa bullir.
Divideix la tonyina en trossos i barreja amb l'estofat de carabassó. Condimenta amb sal i pebre.
Barreja l'estofat de carabassó amb la pasta.
Pica les fulles d'alfàbrega i espolsa pel damunt.
Serveix immediatament, abans que es refredi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

568 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!