Macarrons corbats, amb estofat de carabassó
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de macarrons corbats, per exemple, Chifferotti
- Sal
- 2 llaunes de tonyina en oli a 155 grams
- 4 carabassons petits a ca. 150 g
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 2 dents d'all
- 6 dl de crema de cuinar
- Sal i pebre
- 1 manat d'alfàbrega.
4 racions
Elaboració
Cuina la pasta en aigua bullent amb sal, fins que estigui al dente.
Retira i escorre.
Escorre la tonyina.
Talla longitudinal els carabassons en quarts i cada quart en rodanxes d'1 centímetre.
Fregeix en oli a foc mitjà.
Esprem l'all i fregeix breument.
Agrega la crema i deixa bullir.
Divideix la tonyina en trossos i barreja amb l'estofat de carabassó. Condimenta amb sal i pebre.
Barreja l'estofat de carabassó amb la pasta.
Pica les fulles d'alfàbrega i espolsa pel damunt.
Serveix immediatament, abans que es refredi.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1499 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.