Macarrons corbats, amb estofat de carabassĂł

Categoria:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 500 g de macarrons corbats, per exemple, Chifferotti
  • Sal
  • 2 llaunes de tonyina en oli a 155 grams
  • 4 carabassons petits a ca. 150 g
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 dents d'all
  • 6 dl de crema de cuinar
  • Sal i pebre
  • 1 manat d'alfĂ brega.

4 racions

ElaboraciĂł

Cuina la pasta en aigua bullent amb sal, fins que estigui al dente.
Retira i escorre.
Escorre la tonyina.
Talla longitudinal els carabassons en quarts i cada quart en rodanxes d'1 centĂ­metre.
Fregeix en oli a foc mitjĂ .
Esprem l'all i fregeix breument.
Agrega la crema i deixa bullir.
Divideix la tonyina en trossos i barreja amb l'estofat de carabassĂł. Condimenta amb sal i pebre.
Barreja l'estofat de carabassĂł amb la pasta.
Pica les fulles d'alfĂ brega i espolsa pel damunt.
Serveix immediatament, abans que es refredi.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Macarrons corbats, amb estofat de carabassĂł

Enllaça aquesta recepta:

505 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!