Espaguetis amb espinacs i gambes

Ingredients

  • 500 grams d'espaguetis
  • Sal
  • 1 ceba
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 llimona
  • 300 grams de gambes
  • 300 grams d'espinacs de fulla
  • Flor de sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Cuina els espaguetis en abundant aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Mentrestant, pica la ceba i cuina a foc lent amb una mica d'oli.
Agrega una mica de pela de llimona ratllada.
Afegeix les gambes i salta fins que agafin color.
Esprem la llimona, i agrega el suc a les gambes.
Escorre els espaguetis, agrega directament quan les treguis de l'aigua bullent a les gambes.
Agrega i barreja bé amb els espinacs.
Afegeix l'oli d'oliva restant.
Condimenta els espaguetis amb flor de sal i pebre i serveix de seguida ben calents.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1866 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: