Polenta amb col i formatge Gruyère

Ingredients

  • 250 grams de col Kale (primavera), picada finament
  • 1 dent d'all, pelat
  • 5 a 7 dl brou fort
  • 150 grams de sèmola de blat de moro
  • 50 grams de mantega
  • 50 grams de formatge Gruyère, ratllat.
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Blanqueja la col junt amb l'all, en aigua salada bullent.
Escorre bé i pica ben fi, junt amb l'all.
Bull el brou, redueix el foc i escampa la sèmola de blat de moro, remena, fins que s'uneixi, tapa i cuina a foc lent durant uns 15 a 20 minuts
Afegeix la col picada amb l'all, la mantega i el formatge Gruyère a la polenta, assaona amb sal i pebre al gust.
Reparteix la polenta en una safata prèviament mullada amb aigua amb un gruix de 2 cm, deixa refreda.
Talla a quadres o a rodones amb un got, fregeix amb mantega per tots cantons, fins que prenen un bonic color daurat.
Els talls de polenta es poden també menjar freds
Acompanya amb una bona amanida mixta, o broquetes de carn, salsitxes o carn rostida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1877 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Sa espatllat l'ordinador, no passaré cap recepta fins a finals de setmana, que en compraré un de nou.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: