Polenta amb col i formatge Gruyère
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams de col Kale (primavera), picada finament
- 1 dent d'all, pelat
- 5 a 7 dl brou fort
- 150 grams de sèmola de blat de moro
- 50 grams de mantega
- 50 grams de formatge Gruyère, ratllat.
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Blanqueja la col junt amb l'all, en aigua salada bullent.
Escorre bé i pica ben fi, junt amb l'all.
Bull el brou, redueix el foc i escampa la sèmola de blat de moro, remena, fins que s'uneixi, tapa i cuina a foc lent durant uns 15 a 20 minuts
Afegeix la col picada amb l'all, la mantega i el formatge Gruyère a la polenta, assaona amb sal i pebre al gust.
Reparteix la polenta en una safata prèviament mullada amb aigua amb un gruix de 2 cm, deixa refreda.
Talla a quadres o a rodones amb un got, fregeix amb mantega per tots cantons, fins que prenen un bonic color daurat.
Els talls de polenta es poden també menjar freds
Acompanya amb una bona amanida mixta, o broquetes de carn, salsitxes o carn rostida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1750 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.