Amanida de tortel·linis

Ingredients

  • 500 grams de tortel·linis
  • 1 sobre de pernil cuit
  • 200 grams de formatge Emmental
  • 1 porro
  • 1 llauna de pinya
  • 1 pot de maionesa
  • 1 culleradeta de curri
  • Una mica de sal i pebre

4 racions

Elaboració

Cuina els tortel·linis en aigua salada, fins que estiguin al dente i escorre bé.
Escorre les peces de pinya, talla a daus i guarda el suc.
Talla el pernil, el formatge i el porro a daus, i col·loca en un bol gran.
Afegeix els tortel·linis i trossets de pinya i barreja bé.
Barreja la maionesa amb una mica de suc de pinya, condimenta amb sal, pebre i curri i agrega a l’amanida.
Deixa que l'amanida de tortel·linis, maceri a la nevera, perquè es barregin els aromes, com a mínim 1 hora.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1647 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: