Mousse de flors de saĂźc amb salsa de maduixes

Categoria:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Per 4 gots de 2 dl i ½

Mousse:

  • 1 dl i ½ de xarop de flor de saĂźc
  • 4 lĂ mines de gelatina, remullades en aigua freda
  • 2 cullerades de sucre
  • 2 dl i ½ de sèrum de llet
  • El suc, duna, llimona
  • 2 dl de crema batuda.

Salsa:

  • 400 grams de maduixes, preparades, tallades en trossos
  • 90 grams de sucre en pols
  • ½ cullerada de suc de llimona
  • Maduixes per decorar.

4 racions

ElaboraciĂł

Mousse:

Escalfa el xarop de flor saĂźc.
Afegeix la gelatina ben espremuda, en el xarop, agrega el sucre, i deixa refredar a temperatura ambient.
Afegeix el sèrum de llet i el suc de llimona.
Reserva a la nevera, fins que qualli lleugerament la crema.
Agrega i barreja bĂŠ la crema batuda.
Distribueix la mousse, als gots.
Refreda a la nevera durant unes 2 a 3 hores.

Salsa:

Tritura tots els ingredients.
Posa una mica de salsa, al damunt de la mousse i decora amb unes maduixes.
Serveix els gots, acompanya'n amb la salsa restant.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Mousse de flors de saĂźc amb salsa de maduixes

Enllaça aquesta recepta:

252 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!