Mousse de flors de saüc amb salsa de maduixes

Ingredients

  • Per 4 gots de 2 dl i ½

Mousse:

  • 1 dl i ½ de xarop de flor de saüc
  • 4 làmines de gelatina, remullades en aigua freda
  • 2 cullerades de sucre
  • 2 dl i ½ de sèrum de llet
  • El suc, duna, llimona
  • 2 dl de crema batuda.

Salsa:

  • 400 grams de maduixes, preparades, tallades en trossos
  • 90 grams de sucre en pols
  • ½ cullerada de suc de llimona
  • Maduixes per decorar.

4 racions

Elaboració

Mousse:

Escalfa el xarop de flor saüc.
Afegeix la gelatina ben espremuda, en el xarop, agrega el sucre, i deixa refredar a temperatura ambient.
Afegeix el sèrum de llet i el suc de llimona.
Reserva a la nevera, fins que qualli lleugerament la crema.
Agrega i barreja bé la crema batuda.
Distribueix la mousse, als gots.
Refreda a la nevera durant unes 2 a 3 hores.

Salsa:

Tritura tots els ingredients.
Posa una mica de salsa, al damunt de la mousse i decora amb unes maduixes.
Serveix els gots, acompanya'n amb la salsa restant.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

446 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!