Macarrons amb patates

Ingredients

  • 50 grams de mantega
  • 500 grams de macarrons corbats
  • 6 patates grosses
  • 1 polsim de sal i pebre
  • 200 grams de formatge crema
  • 1 ceba

4 racions

Elaboració

Cuina les patates amb pell a foc suau.
Cuina els macarrons en aigua bullent amb sal fins que estiguin al dente, escorre i reserva.
Pela la ceba, talla en tires fines i fregeix amb la mantega.
Pela les patates, talla a daus i afegeix amb els macarrons corbats.
Incorpora el formatge, assaona amb sal i pebre i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

370 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!