Gefüllte Pouletschenkel mit Pesto Rosso und Parmesan

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Pouletschenkel
  • 2 EL Pesto Rosso
  • 2 EL geriebener Parmesan
  • ½ TL Salz
  • Wenig Pfeffer
  • 2 EL Olivenöl
  • 400 g kartoffeln oder festkochende Kartoffeln
  • 1 EL Olivenöl
  • ½ TL Salz

2 racions

Elaboració

Pouletschenkel je 3-mal bis auf den Knochen einschneiden.
Pesto rosso mit Käse mischen und in die Einschnitte füllen, ganze Pouletschenkel würzen.
Auf ein mit Backpapier belegtes Blech legen, mit Öl beträufeln.
Süsskartoffeln in ca. 1 cm dicke Scheiben schneiden, mit Öl in einer Schüssel mischen, salzen, neben das Poulet legen.
Braten
Ca. 40 Min. in der Mitte des auf 200 Grad vorgeheizten Ofens.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

118 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: