Tallarines amb rovellons

Ingredients

  • mica de sal marina
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de julivert, fresc
  • 1 mica de pebre
  • 15 cl de crema
  • 12 rovellons, frescos
  • 500 grams de tallarines
  • 1 cullerada de farigola, seca
  • 10 cl de vi blanc
  • 1 ceba.

4 racions

Elaboració

Cuina les tallarines en aigua salada fins que estiguin al dente. Comença a fer la salsa durant el temps de cocció.
Primer, pela la ceba i pica finament.
Prepara els bolets, talla a meitats i després a rodanxes.
Escalfa l'oli d'oliva en una cassola i sofregeix la ceba.
Passats 1 a 2 minuts, incorpora els bolets i cuina una mica.
Assaona amb la farigola, el julivert, el pebre i la sal marina.
Desglaça la cassola amb el vi blanc i redueix una mica el líquid.
Agrega la crema, degusta la salsa i condimenta si és necessari.
Reparteix la salsa pel damunt de les tallarines i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

600 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!