Cruixents de carabassó i mozzarella

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Surten unes 20 peces
  • 2 carabassons
  • 200 grams de formatge mozzarella
  • 1 all picat
  • 5 branques de marduix
  • 50 ml d'aigua
  • 40 grams de formatge parmesà ratllat
  • 250 grams de pa ratllat
  • 1 ou
  • ¼ de cullereta de piment d'Espelta
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre.
  • Oli de cacauet
  • Llimona (per servir)

1 racions

Elaboració

Talla els carabassons a daus i els alls fins.
Talla la mozzarella en cubs petits-
Separa les fulles de marduix, de la branca.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella i fregeix els daus de carabassons junt amb l'all.
Un cop daurat, afegeix l'aigua i deixa coure fins que el carabassó quedi tendre.
Poseu la barreja de carabassó en un bol i aixafa amb una forquilla.
Agrega les fulles de marduix, la mozzarella, el formatge parmesà ratllat, la meitat del pa ratllat, l'ou, el piment d'Espelta, la sal i el pebre i barreja bé.
Forma les boles amb les mans i torna passar per pa ratllat perquè quedin completament tapades.
Escalfa l'oli de cacauet en una paella a 190 graus i cuina les boles de carabassó durant uns 3 minuts o fins que estiguin daurades.
Retira i escorre en un plat amb paper de cuina.
Serveix les boles de carabassó i mozzarella amb tascons de llimona.
Aquestes boles de carabassó són perfectes com a plat d'entrada o d'amanida. També pots preparar-les amb antelació i gaudir com a dinar.

Notes

Aquestes boles de carabassó són perfectes com a plat d'entrada o d'amanida. També pots preparar-les amb antelació i gaudir com a dinar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

528 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!