Salsa grega d'all

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 grans d'all
  • 2 cullerades de vinagre
  • 200 grams de patates
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • Una mica de sal
  • Una mica de pebre
  • Una mica d'anet
  • Una mica d'oliva
  • Crema fresca, al gust

1 racions

Elaboració

Renta les patates, pela i cou fins que estiguin toves.
A continuació, aixafa amb la premsa patates i deixa refredar.
Pela els grans d'all, premsa i agrega a l'oli, barreja bé i mescla amb el puré de patata.
Amaneix amb el vinagre, la sal i pebre i una mica de crema fresca.
Serveix guarnit amb anet i olives
Acompanyat de pa blanc o bagueta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3012 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Anna de Puig de Traver diu:
Una recepta per llepar-se'n els dits!
Joan Corminas diu:
Amiga Anna:
Estic conten que t'hagi agradat aquesta salsa. Si mires en el meu arxiu de salses en trobaràs moltes que també et poden agradar. Nia de tot el món. Rep una forta abraçada Joan.c
Moisés de Tomás Rivas diu:
Què bona ha de ser aquesta salsa grega d'all amb patates Xef Joan!
Me la faré ben de seguida!
Em fascinen el teu coneixement i bona ma amb la cuina internacional :)
Joan Corminas diu:
Amic Moisès:
Ja veig que t'agrada les salses, amb all. Demà en passaré una!!! Rep una forta abraçada. Joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: