Puré de patata i pastanagues
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Puré
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de patates, farinoses
- 500 grams de pastanagues
- 3 - 4 dl de llet
- 60 grams de mantega
- Sal, pebre del molí i nou moscada
- 1 cullerada de julivert picat
- 1 cullerada de fulles de julivert.
Elaboració
Pela i talla les patates i les pastanagues a trossos grossos.
Cuina en aigua bullen fins que estigui tot cuit.
Deixa refredar el conjunt fora del brou de cocció.
Escalfa la llet, la mantega i les espècies en una paella.
Premsa les patates i les pastanagues a la llet, amb la premsa patates.
Barreja bé fins à obtenir un puré ben llis.
Agrega el julivert picat, remena bé, perquè quedi ben mesclat.
Serveix decorant el puré, sobre els plats, fen porcions amb una cullera de gelat o una màniga pas telera.
Guarneix finalment, amb fulles de julivert, pel damunt de les boles de puré.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1146 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c