Mandonguilles a l’estil de la Toscana

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de carn picada, barrejada
  • 1 remet d'herbes (orenga, farigola, alfàbrega)
  • 2 alls
  • 1 llauna de tomàquet, trossejat, aproximadament 400 grams
  • 100 grams de crema
  • 3 cullerades d'herbes, italianes
  • 1 cullerada de pasta de tomàquet
  • Una mica d'all
  • ½ cullerada de sucre
  • Sal i pebre
  • 1 bola de mozzarella

3 racions

Elaboració

Amaneix la carn picada amb sal i pebre.
Afegeix les herbes picades ben fines (orenga, farigola, l'alfàbrega) i l'all al gust.
Forma unes 12 a 15 boletes i reserva en un cassó.
Per a la salsa de tomàquet, barreja els tomàquets trossejats amb la nata, la barreja d'herbes italianes, la pasta de tomàquet i el sucre, condimenta amb sal i pebre i escampa per sobre, les mandonguilles reservades.
Talla la mozzarella i reparteix per sobre.
Enforna a 180 graus de 30 a 40 minuts
Tingues cura de què el formatge no s'enfosqueixi massa.
Aquest plat es pot acompanyar amb un plat d'arròs i una amanida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

339 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!