Cigrons guisats amb carn picada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 cullerades de crema fresca
  • 600 grams de carn picada, barrejada
  • 500 grams de cigrons
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 cullerades de pebre vermell dols
  • 2 pebrots vermells
  • 2 seves vermelles
  • Sal
  • 2 culleretes de farigola
  • 2 cullerades de pasta de tomàquet.

4 racions

Elaboració

Col·loca els cigrons en un tamís, esbandeix bé, escorre i cuina fins que estiguin cuits.
Renta els pebrots, talla a la meitat, elimina el nucli i talla a daus petits.
Pela la ceba i pica finament.
Salta la carn picada en una olla amb una mica d'oli durant uns minuts.
A continuació, agrega la ceba i fregeix durant 3 minuts més.
Afegeix els daus de pebre vermell i rosteix durant uns 2 minuts.
Agrega la pasta de tomàquet i desglaça amb 200 ml d'aigua o brou.
Afegeix els cigrons escorreguts i condimenta bé amb la farigola, el pebre vermell i la sal.
Tapa l'olla i cuina a foc lent uns 10 minuts més.
Finalment, agrega la crema fresca, una mica de julivert pel damunt i condimenta de nou amb sal si és necessari.
Serveix immediatament, ben calent.

Notes

Una suculenta recepta d'un pot de cigrons, carn picada i pebrots vermells, un bon plat per acompanyar arròs o patates bullides.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1826 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: